miercuri, 13 martie 2013

Giulestenii nu recunosc datoria fata de CORVINUL




Corvinul Hunedoara     Clubul Rapid a  remis presei, luni, un comunicat prin care neagă datoria față de Corvinul, oficialii Rapidului argumentând că nu există niciun ordin judecătoresc care să oblige gruparea  să plătească suma cerută de clubul hunedorean.



   Conflictul dintre Rapid și Corvinul apasă pe umerii giuleștenilor, deoarecesa clubul trebuie să obțina aprobarea planului de redresare pentru a putea primi licența  în sezonul viitor.

În comunicat se arată următoarele:
“Rapid nu are nici o datorie faţă de Corvinul şi nu datorează nici o sumă de bani Corvinului. Nu există nici o hotărâre pronunţată de vreo instanţă judecătorească sau de vreun organ administrativ – jurisdicţional prin care să se fi dispus obligarea SC Fotbal Club Rapid SA la plata vreunei sume către FC Corvinul Hunedoara. Între SC Fotbal Club Rapid SA şi FC Corvinul Hunedoara n-a existat şi nici nu există vreun raport juridic care să dea naştere la vreo obligaţie de plată în sarcina SC Fotbal Club Rapid SA.
Cazul a fost adus în atenţia tuturor forurilor competente. Atât comisiile de soluţionare a litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cât şi Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au respins irevocabil cererea Corvinului de obligare a SC FC Rapid SA la plata vreunei sume de bani. Prin urmare, faptul ca FC Corvinul solicită, din nou, o plată care este lipsită de orice justificare legală este cunoscut atât de către Federaţia Română de Fotbal cât şi de Comisia de Licenţiere, nefiind pentru prima dată când Corvinul cere ce nu i se datorează”, susține conducerea rapidistă.
Clubul Rapid, este dator clubului hunedorean cu suma de aproximativ 1 milioan de dolari, ceea ce reprezintă 30% din transferul lui Bogdan Lobonț de la Rapid București la  Ajax Amsterdam, transfer care s-a făcut în anul 2000.
În 15 martie se va hotărî dacă clubul Corvinul Hunedoara va fi admis la tabelul de creanţe al clubului Rapid București.
 SURSA : HUNEDOARASPORT.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu